Ua sainia e Enviko le maliliega faʻatasi ma Brazilian Techmobi e faʻalauteleina faʻatasi i vaega fou o felauaiga atamai

avds (1)

Talu ai nei, na valaaulia ai Pasila Techmobi e asiasi i Enviko.O itu e lua sa i ai le loloto o felafolafoaiga i luga o le mamafa-i-gaioiga tekinolosi ma le atinaʻeina o tulaga tau pisinisi felauaiga atamai, ma mulimuli ane sainia se maliega felagolagomai.

I le amataga o le fonotaga, na o mai ai se sui o tagata Pasila i le potu fono o le ofisa autu o Enviko.O le au atamamai faʻapitoa a le kamupani na faʻalauiloaina le tekonolosi fou ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mamafa o le mamafa i tagata faʻatau, ma faʻatautaia talanoaga malamalama i mataupu vevela e pei o le atinaʻe ma suiga faʻatekonolosi a le pisinisi felauaiga atamai.O le talanoaga na faʻalauteleina ai le femalamalamaaʻi i le va o itu e lua.

Mulimuli ane, na asiasi atu ai le au a Techmobi i le falegaosimea a Enviko, ma se taulaiga faapitoa i le laina gaosiga o le quartz sensor, ma maua atili ai le malamalama i le atamai o Enviko i tekinolosi masini.

Ina ua uma ona asiasia le tulaga o galuega a Enviko ua maeʻa le mamafa o le mamafa, na faʻaalia e Techmobi le faʻaaloalo atoatoa ma le faamalieina i le lelei ma le faʻatinoga o oloa Enviko.

I se siosiomaga faauo ma mafanafana, na iu ai ina sainia e itu e lua se maliega felagolagomai, tatala aloaia ai se mataupu fou o le o faatasi.I le lumanaʻi, o le a tuʻuina atu e Enviko le taʻaloga atoatoa i ona taʻutaʻua taʻutaʻua i le tulaga o le mamafa o le mamafa ma le felauaiga atamai, tuʻuina atu ni fofo fou i tagata Pasila, ma faʻalauteleina faʻatasi se vasa lanumoana fou o felauaiga atamai.

acvad (2)

Enviko Technology Co.,Ltd

E-mail: info@enviko-tech.com

https://www.envikotech.com

Chengdu Office: Nu. 2004, Unite 1, Fale 2, Nu. 158, Tianfu 4th Street, Hi-tech Sone, Chengdu

Ofisa Hong Kong: 8F, Fale o Cheung Wang, 251 San Wui Street, Hong Kong

Falegaosimea: Fale 36, Jinjialin Industrial Zone, Mianyang City, Sichuan Province


Taimi meli: Mati-12-2024